Kerstpakketten online kopen bij de beste leveranciers

Wanneer u een ondernemer bent en werknemers in dienst heeft of uw zakenrelatie aan het eind van het jaar wilt bedanken voor een fijne samenwerking, is het geven van een kerstpakket een geliefd cadeau. Bijna iedereen kent ze wel, de traditionele kerstpakketten met voedselwaar en bijvoorbeeld elektronisch keukenapparatuur. Maar wist u dat het assortiment tegenwoordig veel gevarieerder is? Zo zijn er verschillende pakketten verkrijgbaar waar helemaal geen voedselproducten inzitten, zoals een wellnesspakket, een tas of een pakket met prachtige wijnglazen of waterglazen.

Eigen keuze kado-concept

Naast de vele traditionele kerstpakketten is het tevens mogelijk om te kiezen voor een vernieuwend kerstpakket, ook wel het online keuzekado-concept genoemd. Hierbij kiest de medewerker eigen kadootjes in een leuk opgemaakte webshop, al dan niet in de uitstraling van het bedrijf. Dit keuzeconcept is steeds populairder en dient als goed alternatief vor de bekende box vol met etenswaar en lekkernij.

Eenvoudig online kerstpakketten bestellen

Zoals bijna alles vandaag de dag, kan men tegenwoordig ook online kerstpakketten bestellen bij Kerstpakketten idee. Op diverse websites vindt u een duidelijk overzicht van de kerstpakketten die online te verkrijgen zijn, waarbij bijvoorbeeld gefilterd kan worden op het budget dat u wenst te besteden. Vele webshops bieden al leuke kerstcadeaus aan vanaf €5,00! Weet u nu echt niet wat uw werknemers zullen waarderen als kerstcadeau? Kies dan voor het hierboven beschreven eigen keuze concept. U kunt dan punten aan uw werknemers toekennen en gebaseerd op het aantal punten kunnen zij vervolgens uit een breed assortiment met wel meer dan 900 verschillende cadeaus, een kerstpakket naar keuze zelf samenstellen. Hiervoor kan iedere werknemer inloggen op een gepersonaliseerde webshop. Zo weet u zeker dat uw medewerkers een kerstpakket ontvangen waar zij ook daadwerkelijk wat aan hebben en niet geheel onbelangrijk; aansluit bij de wensen.

Voordelg en snel online kopen

Kerstpakkettenidee.nl is één van de grootste online aanbieders van kerstpakketten in Nederland en België. Daarnaast maken zij gebruik van de zes grootste en meest innovatieve inpakcentrales van het land, wat hen in staat stelt om de pakketten snel samen te stellen en door het hele land te bezorgen. Uiteraard zijn er meerdere leveranciers, wij raden dan ook altijd aan om een zoektocht te starten op het internet om collecties met elkaar te vergelijken. Maak op basis van diverse criteria een keuze en bestel vervolgens eenvoudig online het gewenste kerstpakket.