Kerstmarkten

Een echt kerstgevoel krijg je met een bezoek aan een kerstmarkt. Elk jaar maken vele steden van de kerstmarkt een groot evenement. De stad wordt veranderd in een sfeervol paradijs van prachtige kleuren, feestelijke muziek, schitterende verlichting en overheerlijke geuren. Daarnaast vind je er ook vele kraampjes met mooie, originele en kostbare hebbedingetjes. Deze spullen zijn ontzettend leuk als cadeautje onder de kerstboom. Warm je tijdens een koude dag op de kerstmarkt op met een glaasje glühwein of heerlijk kerstgebak. Enkele lekkernijen zijn wafels, speculazen, pannenkoeken en marsepeinbroden. Al deze lekkernijen komen vers uit de oven! Op de kerstmarkt is het heerlijk vertoeven met vrienden, familie, collega's, kennissen en met andere bezoekers.

Vele kraampjes, kerstsfeer en mooie muziek

Geen wonder dat de kerstmarkt al jarenlang een geliefd evenement is. Elk jaar worden de kerstmarkten groter. De kerstmarkten worden uitgebreid met meer kraampjes op de pleinen en in de straatjes eromheen. Dit betekent nog meer genieten van culinaire hoogstandjes en ambachtelijke producten. Ook op het gebied van activiteiten wordt het steeds uitgebreider. Met de kinderen een ritje in de draaimolen of geniet van het uitzicht in het reuzenrad. Toch maakt het decor de kerstmarkt zo speciaal. Een plein vol leuke kraampjes en sfeervolle kerstverlichting met op de achtergrond een imposante kathedraal en een metershoge kerstboom. Overigens: ook grote bedrijven hebben de kerstmarkt ontdekt. Voor werknemers en relaties wordt steeds vaker een kerstmarkt georganiseerd. In samenwerking met een gespecialiseerd kerstmarkten bureau zoals Company of Gifts is dit geheel naar wens te organiseren. Een top idee voor een gezellige samenkomst.

Ga naar Nederland, Belgie of Duitsland

Je hoeft niet ver te gaan om een kerstmarkt te bezoeken. In Nederland vind je in Maastricht en Valkenburg al de mooiste kerstmarkten. Andere kerstmarkten over de grens die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken zijn Düsseldorf, Oberhausen, Antwerpen, Berlijn, Keulen, Gent, Brussel, Brugge, Munster en Londen. Wij verheugen ons nu al op de feestdagen!

Kerstmarkten voor bedrijven

Bedrijven, groot en klein, kunnen profiteren van deelname aan kerstmarkten. Ze bieden een fantastische mogelijkheid om in contact te komen met potentiële klanten op een meer persoonlijk niveau. Daarnaast is het ook een uitgelezen kans om het bedrijfsimago te versterken, productinformatie te delen en feedback te verzamelen om inzichten te verkrijgen in de behoeften en voorkeuren van klanten.

Bovendien, zijn kerstmarkten voor bedrijven een uitstekende manier om sales te stimuleren. Veel bezoekers zijn bereid om uitgaven te doen voor de feestdagen, waardoor deze markten de perfecte plek zijn om nieuwe producten te lanceren of om de zichtbaarheid van bestaande producten te vergroten. Het directe contact met klanten kan bovendien bijdragen aan het verbeteren van de klantrelaties en kan zorgen voor een hogere klantloyaliteit.

Daarnaast kan de deelname aan een kerstmarkt ook een positieve impact hebben op de teamgeest binnen een bedrijf. Medewerkers die samen een stand bemannen, krijgen de kans om op een andere manier met elkaar om te gaan en kunnen zo een betere werksfeer creëren.